RASKE VALIK Eesti punkkorüfeed peavad nädalavahetusel samal ajal pidu

Kultuuritoimetus
Copy
J.M.K.E  ja Vennaskonna nädalavahetuse ürituste postrid.
J.M.K.E ja Vennaskonna nädalavahetuse ürituste postrid. Foto: J.M.K.E / Vennaskond / Facebook

Sel laupäeval, 28. jaanuaril, esinevad Uues Laines J.M.K.E ja KuKu klubis Vennaskond. Kahe punkgigandi kontserdid algavad enam-vähem samal ajal, üks Tallinna vanalinnas, teine Koplis. 

Uues Laines peab punkansambel J.M.K.E oma 37. sünnipäevakontserti. Tegemist on osaga J.M.K.E sünnipäevatuurist, mille avapauk anti möödunud reedel Tartus, kui sünnipäevalapsega jagasid lava Aknool ja Koopaorav. Tallinna kontserdil astub lisaks punklegendile klubis Uus Laine lavale ka ansambel Kurjam.

Kui J.M.K.E pakub Uues Laines puhast punki, siis KuKu klubi 88. sünnipäeva järelpeol lavale toodud Vennaskond pakub pisut pidulikumat menüüd, kui pärast Vennaskonda astub lavale hoopiski DJ Kojamees.

Näib, et kahe ürituse vahel otsustamisel saab määravaks hoopiski raha. Kui J.M.K.E-le ja Kurjamile saab pilgu peale heita 20 euro eest (eelmüügi pilet 15 eurot), siis Vennaskonna ja DJ Kojamehe nägemise eest tuleb välja käia 24 eurot (klubikaardiga pilet samuti 15 eurot). 

Ühtlasi näitab mõlema ürituse Facebooki üritus, et hetkeseisuga on populaarsem J.M.K.E kontsert Uues Laines, kuhu on end osalejaks märkinud 68 inimest, huvi on üles näidanud aga 588 muusikahuvilist. Vennaskonnale on oma osalemisest teada andnud 9 inimest, huvi üles näidanud aga vaid 195 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles