GALERII Tulemöll: Keity Meier müüs kinos Sõprus maha oma mootorratta

Kultuuritoimetus
Copy

Eesti parim naismotosportlane ja trialisõitja Keity Meier müüs laupäeval kinos Sõprus toimunud erilinastusel maha oma mootorratta, et koguda raha maailmameistrivõistlustele sõiduks.

Maria Reinupi dokumentaalflmi «NINJA» privaatlinastusel said osalejad näha trialisõitja loomingulist poolt läbi võimsa motoetenduse ja kaskadööritriki, kus trialisõitja Keity Meier hüppas kinosaalis läbi tulerõnga. Filmi erilinastuse muusikalist poolt toetas artist Kitty Florentine.

«Kõik need, kes ise ei söanda ratta selga istuda, et siis kõrgustesse tõusta, võimsaid õhulende sooritada ja tasakaaluvõimet proovile panna, saavad sellele ka edaspidi pealtvaatajana kaasa elada. Minu motoetendust on võimalik kõikvõimalikele üritustele tellida. Kogu teenitud tulu läheb maailmameistrivõistlustel osalemiseks,» lausus Keity Meier.

Mootorratta uus õnnelik omanik toetas oksjonil sportlase teekonda 5000 euroga.

Maailmameistrivõistluste karussell saab alguse aprillis ja koosneb viiest etapist, millest esimene peetakse Hispaanias, teine Portugalis, kolmas Jaapanis, neljas Prantsusmaal ning viimane septembrikuus Itaalias.

Kogu teekonna läbimiseks tuleb Meieril kokku koguda umbes 60 000 eurot. «Ma tänan väga kõiki toetajaid, kes on mulle ühel või teisel moel juba toeks olnud,» ütles sportlane.

Filmi saab vaadata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles