Veider Texase pere naaseb: armastatud vana joonisseriaal saab uued osad

Kultuuritoimetus
Copy
13 hooaega jooksnud «Mäekuningat» pärjati kahe Emmy auhinnaga.
13 hooaega jooksnud «Mäekuningat» pärjati kahe Emmy auhinnaga. Foto: Sarjakaader

Mike Judge'i («Beavis ja Butt-Head») ja Greg Danielsi populaarne 90ndate joonisseriaal «Mäekuningas», mis Eesti teleekraanidelgi jooksnud, tuleb tagasi, vahendab Rolling Stone. «Mäekuninga» uued osad jõuavad voogedastusteenusesse Hulu.

Hetkel pole teada, mis kuupäeval sari jätkuma hakkab, kuid uued osad on tellitud ning Judge ja Daniels löövad produtsentidena kaasa. Sarja hakkab juhtima Saladin Patterson.

Olgugi et «Mäekuningas» lõppes 2009. aastal, ühinevad sarjaga uuesti mitmed esialgsed häälnäitlejad, nende seas Mike Judge, Kathy Najimy, Pamela Adlon, Stephen Root, Johnny Hardwick, Lauren Tom ja Ashley Gardner.

Hetkel pole teada, mis saab «Mäekuninga» naasmisel Luanne'i tegelasest, sest talle hääle andnud Brittany Murphy suri 2009. aastal, neli kuud enne «Mäekuninga» viimase osa eetrisse jõudmist.

«Mäekuningas» ilmus 1997. aastal ja jooksis tervelt 13 hooaega. Sarja tegevus toimus Arleni-nimelises Texase linnas ja selle peategelaseks oli müügimees Hank Hill, tema pereliikmed ja lähedased sõbrad. Sari sai kaks Emmy auhinda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles