SÜDAMLIK HEATEGU ⟩ Rokkbänd Imagine Dragons salvestas Ukraina lennufirma reisijatele tervitussõnumi

Kultuuritoimetus
Copy
Imagine Dragons.
Imagine Dragons. Foto: Eric Jamison/Invision for Dolby/AP Images

Ukraina toetuseks on välja astunud järjekordne maailmakuulus bänd Imagine Dragons. Imagine Dragons sai 2022. aasta juulis Ukraina rahakogumisplatvormi UNITED24 saadikuks ning salvestas muuhulgas ka tervitussõnumi, mida näevad sõja ajalgi töötava lennufirma SkyUp Airlines reisijad.

Imagine Dragonsi tervitussõnumit kuulevad Ukraina lennufirma reisijad kohe pärast ohutusdemonstratsiooni.

«Imagine Dragons maailmakuulsad muusikud said UNITED24 saadikuteks 2022. aasta juulis. Sellest alates on nad järjepidavalt kaasa löönud Ukrainat abistavates projektides. Nad on osalenud annetuste kogumisel kiirabile, loosinud välja autogrammiga kitarri igakuise annetuse tegijatele, osalenud Ukraina iseseisvuspäeva kontserdil ja salvestanud tervitussõnumi SkyUp reisijatele,» ütleb Yaroslava Gres, UNITED24 koordinaator. «Oleme nende toetuse eest väga tänulikud ja usume, et ühel päeval saab bänd salvestada veel ühe väga erilise tervituse – esimesele Kiievisse suunduva lennu reisijatele.»

2022. aasta novembris tõi Ukraina lennufirma SkyUp Airlines turule esimese UNITED24 logoga lennuki, et tuletada maailmale meelde Ukrainat ja koguda annetusi riigile vajalikuks meditsiiniabiks. Tänaseks on teinud lennuk kokku 43 lendu ja transportinud üle 9000 inimese. Lennud on peatunud kümnes riigis ja neljateistkümnes lennujaamas: Prantsusmaal, Portugalis, Eestis, Lätis, Rumeenias, Poolas, Rootsis, Moldovas, Egiptuses ja Tuneesias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles