Estonian Funk Embassy tähistab sünnipäeva meeleoluka peoga

Kultuuritoimetus
Copy
Estonian Funk Embassy
Estonian Funk Embassy Foto: Rene Lutterus

Eesti funk- ja soulmuusika suursaatkond Estonian Funk Embassy markeerib oma seitsmendat tegutsemisaastat lustliku sünnipäevapeoga. Sellel reedel, 10. veebruaril sotsiaalklubis Uus Laine toimuv üritus võngub vaid parimatel rütmidel – live-etteaste teeb kollektiiv SILKY STEPS. Plaadimängijate taga on maestrod Don Varone, The Accountant ja Ambassador of Funk.

Funk Embassy VII sünnipäev on mitmeti märgiline – inimeste aastates tähendab see, et minnakse esimesse klassi. Ettevõtte aastates võiks ehk seitsmendaks aastaks olla saavutatud teatav klass. «Me jätkame oma arenemisteed, pürgides selles suunas, et olla esmaklassilised just funk-soul-disko skeene eestvedamises ja Eesti ühendamises ülejäänud maailmaga. Meie jaoks tähistab see muu hulgas ka aega, kus pärast aastast ehitamist oleme valmis saanud päris oma stuudio ja kontori Telliskivi Loomelinnaku südames,» rõõmustab Funk Embassy asutaja ja juht Henrik Ehte.

«Lubame arenguhüpet, üha enam ja enam uut muusikat ning seda, et lõpuks saab tulla kohapeale bändisärki proovima ja vinüüli järele ilma pakiautomaati minemata. Sellest kõigest räägime peagi lähemalt – siis kui šampus on vastu seina kildudeks ning sein püsima jääb,» lisas Ehte.

Reedel algusega 21:00 Uues Laines võib oodata ühte suurt, ülemeelikut ja avalikku «firmapidu», kus tervitatakse enda sekka värskelt Funk Embassyga liitunud bändi SILKY STEPS.

«Silky Steps astub higist ja glamuurist nõretava, prantsuse disko-popi ja sügava puusanõksuga funk'i siidjat sammu. Pakutakse midagi kõigile, kellele meeldib L'Imperatrice, Christine and the Queen, Jungle, Get Lucky-aegne Daft Punk ja Nile Rodgers,» kommenteeris Ehte. Kuna kvintett valmistub singlite ja albumi väljaandmiseks, siis võib sellest õhtust oodata uue kraami testimist publikul. Lisaks tehakse kummardus kogukonnale, kellele Funk Embassy missioon korda läheb.

Õhtut toetavad Embassy selektorid: saadik Henrik Ehte aka Ambassador of Funk, sünnipäevalaps Don Varone ja saatkonna üks uusim töötaja, finantsasjur ehk charge d'financial affaires The Accountant.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles