Chester Benningtoni mälestuseks: legendaarne Linkin Park andis välja seniavaldamata laulu

Kultuuritoimetus
Copy
Linkin Park 2008. aastal Vilniuses.
Linkin Park 2008. aastal Vilniuses. Foto: Julius Kalinskas

Rokkbänd Linkin Park, kelle kõrgaeg jääb sajandi algusesse, kuulutas välja oma hittalbumi «Meteora» 20. aastapäeva puhul ilmuva juubeliversiooni «Meteora|20», vahendab NME. Selle tähistamiseks andis bänd koos stiilse muusikavideoga välja seniavaldamata laulu «Lost».

«Lost», mis salvestati «Meteora» albumi jaoks, saadab fännidele liigutava meenutuse lauljast Chester Benningtonist, kes 2017. aastal endalt elu võttis. Linkin Park salvestas arhiivist välja kaevatud laulu 2002. aastal. «Meteora» müüs 16 miljonit plaati ja pääses selle sajandi enimmüüdumate albumite nimekirjas kaheksandale kohale.

Pressiteates ütles Linkin Park kitarrist Mike Shinoda, et «Losti» avastamine oli nagu «kunagise lemmikfoto taasavastamine, justkui oleks see oodanud õiget momenti, et su ette ilmuda.»

«Aastaid on fännid meilt palunud, et me annaksime välja midagi, kus oleks kuulda varalahkunud Chester Benningtoni häält. Meil on rõõm, et saime nende soovi täita nii erilisel viisil.»

«Meteora|20» ilmub 7. aprillil. Sellest on võimalik osta ka uhke eriväljaanne, mis koosneb neljast CD-plaadist, kolmest DVD-plaadist ning viiest vinüülplaadist, aga ka 40 lk raamatust, «Meteora» plakatist, kleepsudest, Linkin Parki logo šabloonist ning muust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles