Eesti näitlejate lustakad seiklused maailma kinotööstuses

, kultuuriajakirjanik
Copy
Pääru Oja kehastab Netflixi sarjas «Viikingid: Valhalla» paganast viikingisõdalast Arne Gormssoni. Pilt on illustreeriv.
Pääru Oja kehastab Netflixi sarjas «Viikingid: Valhalla» paganast viikingisõdalast Arne Gormssoni. Pilt on illustreeriv. Foto: Netflix

Kuku Raadio saatest «Filmikägu» on otsekui märkamatult kasvanud Eesti vahvaimate filmiintervjuude koht. Siit lugege, mida rääkisid saadetes näitlejad Juhan Ulfsak, Pääru Oja ja filmikunstnik Eugen Tamberg.

Juunis tähistas Lauri Kaare ja Kristjan Goldi juhtimisel kulgev saade juba 5. sünnipäeva, paari nädala pärast läheb eetrisse 300. saade. Kaare sõnul oleks saade Goldita mõeldamatu, sest kogu tehniline pool (lisaks kõigile asjalikumatele küsimustele) tuleb just karastunud raadioveteranilt. «Tänaseni on meeles Kuku 25. sünnipäev, kus ta saateideest rääkis ja uuris, et äkki soovin kaasa teha. Nõustusin piinlikult kiiresti - ise seejuures täiesti kaine, tulin peole autoga,» ütleb Kaare.

«Väga lahe, kui on ka eetrist kuulda, et stuudios valitseb mõnus atmosfäär,» tänab Gold. «See on olnud algusest peale meie eesmärk ja soov intervjuude osas. Et külalised tunneksid ennast mugavalt ja vabalt. Seni on see vist enamasti õnnestunud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles