Rahvusraamatukogu toob edaspidi raamatud otse taskusse (2)

Tuuli Põhjakas
, ajakirjanik
Copy
MIRKO e-väljaannete laenutusest saab taskusse enam kui 3000 teost. Pildil kõrvutab Eesti Kirjanike Liidu esimees Tiit Aleksejev füüsilist raamatut nutitelefoniga.
MIRKO e-väljaannete laenutusest saab taskusse enam kui 3000 teost. Pildil kõrvutab Eesti Kirjanike Liidu esimees Tiit Aleksejev füüsilist raamatut nutitelefoniga. Foto: Aron Urb

Teisipäeval, 14. veebruaril tutvustati kirjanike maja musta laega saalis MiRKO taskuraamatukogu, mis koondab endas seni suurimat ja tasuta valikut eestikeelseid audio- ja e-raamatuid.

Öeldakse, et kõige suurem sõber on raamat. Hea uudis on, et selle kõige suurema sõbra saab alates eilsest taskusse pista – rahvusraamatukogu uus rakendus võimaldab laia valiku e- ja audioraamatuid edaspidi igale poole kaasa võtta.

Kui seni on Minu Raamatukogu ehk MiRKO võimaldanud laenutada füüsilisi raamatuid üle Eesti ning saata need otse lähimasse pakiautomaati, siis nüüd pakub keskkond võimalust laenutada ka e-raamatuid, audioraamatuid ja perioodikat ning lugeda ja kuulata neid otse oma nutiseadmest, wifi-liidesega e-lugerist, tahvlist või arvutist.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles