Müürilehe keskmine lugeja ei kanna nahkvesti ega ole väga konservatiivse maailmavaatega

Janar Ala
, toimetaja
Copy
Müürilehes talve ei pealjata: pildil eest taha lugedes tegev- ja sotsiaaltoimetaja Henri Kõiv, kultuuritoimetaja Sanna Kartau, kirjandus- ja teadustoimetaja Maia Tammjärv, elustiili- ja muusikatoimetaja Mariliis Mõttus ja peatoimetaja Aleksander Tsapov. 
Müürilehes talve ei pealjata: pildil eest taha lugedes tegev- ja sotsiaaltoimetaja Henri Kõiv, kultuuritoimetaja Sanna Kartau, kirjandus- ja teadustoimetaja Maia Tammjärv, elustiili- ja muusikatoimetaja Mariliis Mõttus ja peatoimetaja Aleksander Tsapov. Foto: Madis Katz

Leidub neid, kes ütlevad, et nad loevad ainult Müürilehte ja muid lehti üldse ei tunnista, ja neid, kes ütlevad, et tunnistavad kõiki teisi lehti, aga Müürilehte mitte.

Selliste radikaalsete suhtumiste skaala ilmneminegi näitab, et järelikult tehakse midagi Müürilehes õigesti. Laupäeval tähistab see idealismist sündinud leht Tartus Genialistide Klubis ja Uues Teatris oma 15. sünnipäeva. Arutatakse maailma asju, esinevad bändid ja DJd. Rääkisime sel puhul peatoimetaja Aleksander Tsapoviga ja soovisime õnnegi. Otsustasime ka sinatada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles