Legendid mestis: Paul McCartney ja Rolling Stones annavad koos loo välja

Kultuuritoimetus
Copy
Mick Jagger, Ronnie Wood ja Keith Richards ansambli The Rolling Stones 60. sünnipäeva tuuril.
Mick Jagger, Ronnie Wood ja Keith Richards ansambli The Rolling Stones 60. sünnipäeva tuuril. Foto: Jacques Witt

The Rolling Stonesi esindaja on kinnitanud, et muusik Paul McCartney lööb kaasa The Rolling Stonesi tuleva albumi ühes loos, milles on kasutatud ka ka Charlie Wattsi trummikäiku, mis salvestati enne tema surma 2021. aastal, vahendab Guardian. 

Selle nädala alguses avaldas Variety, et mõlemad elus biitlite liikmed – Paul McCartney ja Ringo Starr – mängivad tuleval The Rolling Stonesi plaadil. The Rolling Stonesi esindaja avaldas aga Guardianile, et kuigi see, et McCartney on ühe uue jaoks sisse mänginud bassikäigu, siis Ringo Starr pole bändiga koostööd teinud.

Selle aasta alguses postitas Keith Richards Instagrami video, milles ta vihjas, et uus muusika on valmimas. Mick Jagger ütles juba 2021. aastal antud intervjuus ajalehele Los Angeles Times, et bändil on «palju lugusid juba tehtud». 

Albumist on teada veel nii palju, et The Rolling Stonesi 31. stuudioalbumil teeb kuulduste kohaselt kaasa nii bändi tuuritrummar Steve Jordan kui ka lahkunud trummar Charlie Watts, kes salvestas oma osad enne oma surma augustis 2021.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles