Lastemuuseum kogub uue näituse loomiseks mänguasju

Kultuuritoimetus
Copy
Mänguasjad.
Mänguasjad. Foto: Lastemuuseum Miiamilla

Lastemuuseum Miiamilla otsib konkursi korras oma uude ekspositsiooni eksponaate kodudest. Kes soovib oma kiikhobu, kaisulelu või mudelauto muuseumile kinkida, peaks selle üles pildistama ning saatma foto muuseumile.

Laste maailmast rääkivat uut püsinäitust kavandades on muuseum teinud koostööd oma kõige tähtsamate külastajatega. Lapsed on joonistanud nii põnevaid ruume kui ka seda, kuidas näeksid välja inimese tunded, kui nood oleksid elusolendid. Kogutud ideede ja joonistuste põhjal luuaksegi uued, omanäolise kujundusega ruumid ja eksponaadid.

Nüüd otsib muuseum uue näituse tarvis ka päriselt lastele tuttavaid mänguasju. Kui peres on seisma jäänud kiikhobu, kaisuloom või mudelauto, kutsutakse neid hea meelega muuseumikülastajaid rõõmustama. Muuseumile annetatud esemed jäävadki lastemuuseumi uude püsiekspositsiooni. Milliseid esemeid täpsemalt muuseum otsib, saab lugeda muuseumi kodulehelt.

Sobivusel on esimeseks sammuks saata foto oma lelust aadressil mm@linnamuuseum.ee. Laekunud piltide põhjal valitakse välja uued lastemuuseumi asukad ja võtetakse kirja saatjaga ühendust. Oma mänguasja saab välja pakkuda veel märtsikuu jooksul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles