KULTUURIS KUUM NOËP ei kavatsegi oma hinge kuulsuse nimel maha müüa

Copy
Muusik NOËP.
Muusik NOËP. Foto: Tairo Lutter

Kultuuritoimetuse taskuhäälingus «Kultuuris kuum» käis külas muusik NOËP, kel ilmus äsja uus album «Move Your Feet», kuid lisaks kuulutas NOËP nüüdsama välja ka staadionikontserdi A Le Coq Arenal. NOËPiga vestles kultuuritoimetaja Tuuli Põhjakas.

NOËP ehk Andres Kõpper on aastatega oma loominguga üksnes Spotify platvormil kogunud enam kui 60 miljonit kuulamist, milles mängis suurt rolli eelmise aasta lõpus Itaalias teenitud kuldplaadi staatus looga «fk this up». Albumiga «No Man Is An Island» pälvis ta Eesti Muusikaauhindadel neli tiitlit.

NOËP’i viimane album «Move Your Feet» avaldati 14. veebruaril ning on inspireeritud erinevatest taskuhäälingu saadetest, intervjuudest ning sotsiaalmeedias nähtud klippidest.

Kuidas NOËP oma muusikat kirjutab ja kas ta on püüdnud ka AI'd enda kasuks tööle panna? Mida naudib ta sotsiaalmeedia kasutamise juures kõige rohkem, mida kõige vähem? Millistes projektides NOËP parema meelega kaasa ei lööks? Millistele seriaalidele, filmidele ja popkultuuri nähtustele leiab tema loomingus aga kõige enam viiteid? Sellest «Kultuuris kuum» 36. episoodis räägimegi.

Tagasi üles