Hoogsalt plaksuvad reied ja rinnad Sõltumatu Tantsu Laval

Ele Viskus
, Tantsukriitik
Copy
Liisi Hint, «Ka vaikus oli väljakannatamatu». Lavastus Sõltumatu Tantsu Laval
Liisi Hint, «Ka vaikus oli väljakannatamatu». Lavastus Sõltumatu Tantsu Laval Foto: Kris Moor

Sõltumatu Tantsu Lava PREMIERE on Eesti tantsumaastiku uute tulijate sari, mille raames on lootustandvaid tantsukunstnikke «päriseluga» harjutatud juba aastast 2009. Sel aastal debüteerivad Berliini Kunstiülikooli tantsukeskuse (HZT) vilistlane Liisi Hint ning Tartu Ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia tantsukunsti erialalt välja kasvanud kooslus Unholy Trinity.

Üks etendajatest, Liisi Hint, paljastab enda sääred ja reied ning hakkab neid kokku lüües plaksutama. Paljastatud sääred on karvased ja reitel tselluliit, reisi plaksutades ei jää miski peidetuks, sest muuhulgas liigub etendaja ruumis ringi end publikule erinevates asukohtades suhteliselt lähedale asetades. Tema näol kumab lust oma kintse kokku plaksutades rütme luua ja leida.

Sarnaselt eemaldab järgnevalt oma ülakehalt teine etendaja, Maria Ladopolous kostüümi pealmise kihi ning hakkab õlgu hoogsalt ette-taha heites rindasid vastu üksteist ja ülakeha plaksutama. Ka tema astub ruumis erinevates asukohtades publikuliikmetele lähedale, välja paistavad tumedad pikad kaenlaalused karvad ning ruumis hoogsalt lehvides plaksutavad rinnad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles