Milline on teie ema supervõime?

Hendrik Alla
, kultuuritoimetuse juht
Copy
Telesari «Extraordinary»: kõige huvitavamad probleemid tekivad Jenil (Máiréad Tyers, paremal) oma emaga, keda kehastab vahvasti Siobhán McSweeney.
 
Telesari «Extraordinary»: kõige huvitavamad probleemid tekivad Jenil (Máiréad Tyers, paremal) oma emaga, keda kehastab vahvasti Siobhán McSweeney.  Foto: Disney+

Loomulikult on iga ema supervõime piiritu armastus oma laste vastu. Aga mis siis, kui me elaksime ühiskonnas, kus igal inimesel on mingi ülivõime, olgu siis lendamine, telekinees, telepaatia või midagi muud sellist?

Üsna sümpaatne ja koomiline tegelane ilmub hulkuva kassina, kes saab nimeks Jizzlord. See on maailm, kus võite kindel olla, et haledalt näuguv ja end vastu sääri nühkiv õnnetusehunnik muutub kõige ebasobivamal hetkel alasti noormeheks (Luke Rollason), kes käitub endiselt kassina.

Paljudest teistest pooletunnistest komöödiasarjadest, millega telekanalid ja voogedastused meid kostitavad, eristub «Ebatavaline» kerglase, kuid sõbraliku tooniga. Ideid oleks siin saadud nagu mitmest allikast: iiri aktsendist rammus ja ladna kõnepruuk viitab Netflixi sarjale «Derry Girls». Seksuaal- ja eraeluteemad oleks nagu otsapidi pärit suurepärasest noorsoosarjast «Sex Education». Ning mõnevõrra nihilistlik suhtumine supervõimetesse tuletab meelde Amazoni sarja «The Boys».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles