Lootust ei ole: sõjafilmidest tuntud Hollywoodi täht on haiglas üliraskes seisundis

Kultuuritoimetus
Copy
Tom Sizemore sõjafilmis «Reamees Ryani päästmine».
Tom Sizemore sõjafilmis «Reamees Ryani päästmine». Foto: MPI122/Capital Pictures/Scanpix

Lugematutest Hollywoodi filmidest tuntud Tom Sizemore'i tabas insult, mille järel on 61-aastane näitleja Los Angelese Providence Saint Josephi haiglas koomas. Näitleja viidi haiglasse 18. veebruaril ning arstid on Sizemore'i perele öelnud, et mingit lootust ei ole, vahendab The Guardian.

Sizemore'iga juhtunust andis teada teda esindav Charles Lago, kes kinnitas, et näitlejal puudub igasugune paranemislootus ning tema lähedased kaaluvad juhtmete väljatõmbamist. Uus teadaanne perekonna otsuse kohta tuleb kolmapäeval.

«Palume kõigil Sizemore'i lähedasi sel raskel ajal mitte häirida. Ühtlasi täname kõiki inimesi sadade toetavate sõnumite ja palvete eest. Praegu on perel väga keeruline,» lisas Lago esialgses teadaandes.

Tom Sizemore aastal 2014.
Tom Sizemore aastal 2014. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP, File

«Reamees Ryani päästmisest», «Pingest» ja «Allatulistatud Black Hawkist» tuntud Sizemore leiti teadvusetuna 18. veebruari varahommikul oma Los Angelese kodust, kus ta oli insuldi ja aneurüsmi järel kokku kukkunud.

Üks esimesi suuri filme, kus Sizemore'i suurel ekraanil näha võis, oli Oliver Stone'i 1989. aasta sõjadraama «Sündinud 4. juulil». 90ndatel osales ta veel põnevusfilmides «Murdepunkt», «Tõeline romanss» ning «Sündinud tapjaks». Karjääri jooksul on Sizemore paraku maadelnud ka uimastiprobleemidega ning toime pannud mitmeid seaduserikkumisi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles