ARVUSTUS Tulikuum pilguheit striptiisi telgitagustesse

Betty Ester-Väljaots
Copy
Channing Tatum ja Kylie Shea näitavad, kuidas kirega tantsida.
Channing Tatum ja Kylie Shea näitavad, kuidas kirega tantsida. Foto: CAP/TFS/Image supplied by Capital Pictures

Kuulumata meesstriptiisi ja voolitud torsode austajate hulka, tuleb nentida, et «Super-Mike’i viimane tants» on täiesti vaadatav film. Peaosas pole ju ainult musklid, vaid midagi hoopis inspireerivamat. Meeste striptiisile keskenduvate Super-Mike’i filmide kolmas ja väidetavalt viimane osa on austusavaldus tantsule.

Super-Mike’i osas on muidugi üks ja ainus Channing Tatum. Mees, kes on osanud kasu lõigata kunagisest nooruses tehtud striptiisi juhutööst, millele on liitnud filmimaailma tähesära ja kaalu. Kokku on seega saadud kolm filmi ning loodud Tatumi tantsutrupp «Magic Mike XXL», mille sõusid on saanud näha Las Vegase patused silmad ning nüüd annavad mehed etendusi vana mandri publikule Londonis.

Tegelikult ongi «Super-Mike’i viimane tants» puhas reklaamfilm näitleja tantsutrupi Londoni etendustele, sest ka filmis leiab põhitegevus aset Suurbritannia pealinnas. Mike Lane (Channing Tatum) töötab baarmenina ühel heategevuslikul erapeol, mida korraldab frustreerunud aga rikas Maxandra Mendez (Salma Hayek). Daami tusatuju peletamiseks esineb Mike talle privaatselt ning saab peagi kutse minna Londonisse lavastama tantsuetendust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles