MEISTERLAVASTAJA LUIGELAUL ⟩ Quentin Tarantino annab teada: just sellest räägib minu viimane film!

Kultuuritoimetus
Copy
The director Quentin Jerome Tarantino and his wife Daniella Pick at the Italian Premiere and red carpet of the movie, Once upon a time in... Hollywood, in Rome, Italy, 02 August 2019//AGFEDITORIAL_10026/1908030726/Credit:Maria Laura Antonelli/AGF/SIPA/1908030829
The director Quentin Jerome Tarantino and his wife Daniella Pick at the Italian Premiere and red carpet of the movie, Once upon a time in... Hollywood, in Rome, Italy, 02 August 2019//AGFEDITORIAL_10026/1908030726/Credit:Maria Laura Antonelli/AGF/SIPA/1908030829 Foto: Maria Laura Antonelli/AGF/SIPA

Stiilsete ja vägivaldsete filmide poolest tuntud režissöör Quentin Tarantino on juba aastaid tõotanud, et ta ei plaani teha rohkem kui 10 filmi. See tähendaks, et järgmine projekt jääkski Tarantino luigelauluks. Nüüd on Tarantino paljastanud, millest räägib tema plaanitava viimase filmi lugu. Isegi stsenaarium olevat «Pulp Fictioni» ja «Kill Billi» autoril juba valmis, vahendab The Hollywood Reporter.

Tarantino ei ole avalikkusele paljastanud täpseid detaile, kuid tema viimase filmi stsenaarium kannab nime «Filmikriitik» ning loo keskmes on 70ndate Los Angeleses elav naiskriitik, kelle tegelaskuju on suure tõenäosusega inspireeritud reaalsest filmikriitikust, 2001. aastal surnud Pauline Kaelist.

Pole veel teada, millise stuudioga Tarantino selle filmi realiseerib, kuid tema stsenaarium võiks enampakkumisele minna juba sellel nädalal, annavad allikad teada. Üheks potentsiaalseks stuudioks on Sony, mille tegevjuhi Tom Rothmaniga on Tarantinol tugev töösuhe. Sony levitas Tarantino eelmist suurfilmi «Ükskord ammu Hollywoodis», mis pälvis kaks Oscarit ning tõi ülemaailmselt sisse 377 miljonit dollarit.

Kui kahte «Kill Billi» arvestada üheks filmiks, on Tarantino praeguse seisuga teinud 9 filmi. Tema karjäär algas 90ndate alguses jõhkra krimilooga «Reservoir Dogs», mis osutus äärmiselt edukaks debüüdiks. Sellele järgnenud «Pulp Fiction» aitas kujundada 90ndate Ameerika kinokunsti identiteedi. Lähiaastatel on Tarantino tegelenud rohkem kirjutamisega, andes välja nii «Ükskord ammu Hollywoodis» romaniseeringu kui ka filmiraamatu «Cinema Speculation», mis sisaldab meenutuslikke filmitekste.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles