INTERVJUU ⟩ Taavi Eelmaa: tahaks, et mu perverssed nüansid kanduksid muutumatutena võimalikult kaugele

Janar Ala
, toimetaja
Copy
Veidraid muusikalisi etteasteid ja art-brut’i pakub meile Apparatus ja Apparata. Vasakult Taavi Eelmaa, Reti Pauklin ja Jürgen Reismaa. 
Veidraid muusikalisi etteasteid ja art-brut’i pakub meile Apparatus ja Apparata. Vasakult Taavi Eelmaa, Reti Pauklin ja Jürgen Reismaa. Foto: Peeter Laurits

Lühike kihluspidu nälja ajal, kus pruutis neitsi kannab musta. Niimoodi, võrdlemisi kõrge draamakoefitsendiga, juhatatakse sisse Von Krahlis reedel ja laupäeval toimuv salongiõhtu «Verest loss». See on salongiõhtu müstilise muusika ja veidrate etteastetega, lisatakse infole. Ja rohkem suurt mitte midagi või vähemalt ammendavalt mitte.

Nii et müsteerium. Aga ma poleks õige uuriv ajakirjanik, kui ei püüaks millelgi, mis paistab müsteeriumina, natuke saladuseloori kergitada ja seda paljastada. Vahel ka ohtusid trotsides.

Lähem vaatlus annab teada, et selle salongiõhtu taga seisab ragiseva nimega ansambel Apparatus ja Apparata, mis koosneb Reti Pauklinist (vokaal), Jürgen Reismaast (muusika) ja Taavi Eelmaast (sõnad ja attitude). Leidsime Taavi Eelmaa Von Krahlist ajal, mil õues oli valge, aga teatris pime. Otsustasime sinatada. Kui juba, siis juba.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles