Teatri- ja muusikamuuseumis toimub vestlusring teatriprodutsentidega

Kultuuritoimetus
Copy
Näitleja ja produtsent Märt Meos.
Näitleja ja produtsent Märt Meos. Foto: Sander Ilvest

Teatri- ja muusikamuuseumis toimub 23. märtsil algusega kell 16 teatripäeva ürituste raames vestlusring teatriprodutsentidega, milles osalevad Märt Meos (R.A.A.A.M), Margit Roosaar (SKENE Katus Kunstile), Kadri Tikerpuu (SKENE Katus Kunstile, Nargenfestival), Evelyn Raudsepp (Sõltumatu Tantsu Lava) ja Maarja Mänd (Tartu Uus Teater). Vestlust juhib Piret Simson.

Vestlusring toob fookusesse ameti, mis teatripubliku jaoks sageli nähtamatuks jääb, kuid kelle tööst sõltub teatris väga palju. Produtsendi vastutusala on väga lai, see on seotud nii eelarvete kui inimestega. Produtsenditöö nõuab otsustusvõimet ja kindlat närvi, oskust kuulata ja suutlikkust ennast kuuldavaks teha.

Mida on vaja, et olla produtsenditöö edukas? Milliseid olukordi on tulnud lahendada? Kuidas on töö ajas muutunud? Sellest ja rohkemast räägime vestlusringis, mida on oodatud kuulama kõik, keda huvitab teater ja selle korralduslik pool.

Muuseum korraldab igal aastal rahvusvahelise teatripäeva tähistamiseks kohtumisõhtu ühe teatriameti esindajatega. Varasemalt on oma tööst rääkinud butafoorid, grimmikunstnikud, dramaturgid, kriitikud, valguskunstnikud ja etenduse juhid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles