Reedel toimub burlesque’ist- ja fetišitest inspireeritud kultuuripidu

Kultuuritoimetus
Copy
Temnikova ja Kasela galerii sünnipäevapidu
Temnikova ja Kasela galerii sünnipäevapidu Foto: Fienta

Reede õhtul tähistab Temnikova ja Kasela galerii Kai kunstikeskuses meeletu sünnipäevaöö, mille koodnimeks on «BURLESQUE ÜBER ALLES» Art + Party. SODOM & GOMORRAH. BURLESQUE DISRUPTION.

See on kunst ja pidu ühes hingamises. Üks õhtu, mil Kai kunstisaalist saab visuaalteater ja pidu, mis puudutab kõiki Su meeli, tutvustatakse pidu.

Tähistamaks Temnikova & Kasela Galerii sünnipäeva ning kunstnike Toni Schmale ja Sevina Tzanou ihast ja fetišist inspireeritud näituse avamist, kutsume külla kireva seltskonna artiste, kellega ühes veeta öö underground burlesque’i sensuaalses maailmas.

Peol on võimalus kohtuda kunstnike endiga ning näha acte tuntud burlesque’itaridelt kogu maailmast. Põimuvad moodne kunst, ööklubimuusika, videoinstallatsioonid, piirekompav ja provokatiivne queer-kultuur, sensuaalne silmailu kinosaalis ning kirglikud tantsuvormid. DJ`dena astuvad üles tuntud kunstnikud ja kunstilembesed, kes panevad kogu kogemuse Sinu südametuksete järgi liikuma.

Laval saab näha burlesque’itare Betty Fvck (Finland/Vietnam), Elena Candela (Venezuela/UK), Jacqueline Divoir (Germany) ja Devina Deliciosa (Germany). DJ-puldis on Tanel Veenre, Liisi Eesmaa, Kristopher Luigend, Ats Luik, Zeider ja üllatuskülalised.

Pidu algab 17. märtsil kell 10 õhtul ja kestab laupäeval kella neljani. Pileti müügil Fientas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles