Tallinnas esineb õudusfilmidest inspireeritud Dance with the Dead

Kultuuritoimetus
Copy
Dance With The Dead. Vasakult Tony Kim, Justin Pointer
Dance With The Dead. Vasakult Tony Kim, Justin Pointer Foto: Dance With The Dead / Discogs

Metal'it ja synthwave’i kokku segav duo Dance with the Dead esineb 26. juunil 2023 Tallinnas. 

2012. aastal päikselises Californias Justin Pointeri ja Tony Kimi asutatud projekt võtab inspiratsiooni 60ndate, 70ndate ja 80ndate filmidest ning retrospektiividest. Dance with the Deadi helipilt peegeldab nende vankumatut armastust süntesaatorite ja varajase metal'i kitarride vastu, mis on nende loomingus järjepidevalt esikohal.

See teeb bändist ühe eriilmelise koosluse, kelle kontserdi esiridadest võid leida  nii tagasihoidliku sündiarmastaja kui ka tõelise metal'ifänni. Dance with the Deadi muusika on täidlane, pandud kokku justkui dramaturgilise geniaalsusega ning selle taga peituv pulseeriv bass ja rütm tagab tantsulisuse, moodustades ideaalse kokteili, mille saatel siivutult hommikuni tantsida.

Dance with the Deadi karjäär on kestnud nüüdseks juba kümnendi ning selle aja jooksul on California bänd andnud välja seitse täispikka stuudioalbumit, mis on kõik ükshaaval seigelnud süntesaatormuusika, metal'ihübriidide ja tantsugruuvide ääremaadel, tulemuseks aga peadpööritav muusika, mille saatel ennast täiesti ära unustada. Tujukas, meloodiline, intensiivne ning kummitav — vähemalt nii ütlevad nad enda kohta.

Piletid on müügil Fientas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles