Kõva pidu: üritustesari Labürint tähistab kuuendat sünnipäeva

Kultuuritoimetus
Copy
Pidu, mis ka pidu on!
Pidu, mis ka pidu on! Foto: Labürint / Promopilt

Mikrofestivalide sari Labürint tähistab oma kuuendat sünnipäeva ning kahekümnendat üritust peoga 18. märtsil klubide 9/11 ja Loovruum ruumides, mis ühendatakse omavahel suureks 500 ruutmeetriseks gigaklubiks. Piletid on müügil Ticketeris.

«Kõigi nende aastate ja erinevate kohtade ning sündmuste juures on alati olnud Labürindi põhieesmärgiks tuua külastaja oma mugavustsoonist välja ning julgustada teda avastama midagi uut. Kuulaja tuuakse kohale juba usaldust äratavate artistidega ning selle kõrvale tutvustatakse erinevaid ekstravagantseid etteasteid,» selgitab Labürindi eestvedaja Arvid.

Käsi, mis annab laksaka, kui piisavalt kõvasti ei pidutse!
Käsi, mis annab laksaka, kui piisavalt kõvasti ei pidutse! Foto: Labürint / Promopilt

Aastate jooksul on Labürindi üritused toimunud Hallis, klubis 9/11, Suhkrumollis, Kultuuriklubi Kelmis ja Winklis. Külastajaid on nende kuue aasta jooksul olnud ligikaudu 15000 ning lisaks ligi 400-le kohalikule artistile on astunud üles esinejaid Inglismaalt, Ameerikast, Saksamaalt, Soomest, Rootsist, Taanist ja Gruusiast.

Labürindi sünnipäevaks pannakse püsti lausa 3 erinevat lava. Neist esimest manageerib Haigla Pidu ning seal astuvad üles Kristopher Luigend, Ats Luik ja Jan Thomson. Trummi-bassi lava programmi teeb Tjuun In ning sel mängivad L.eazy, QBA, Majestim, Killing Sinatra ning Perspective Shift. Kolmas lava on pühendatud noorele ja veel avastamata talendile ning seal esinevad 7 omanäolist DJ-d, kes mängivad muusikat house’st gabber’ini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles