VANAMEISTRI LUIGELAUL ⟩ Clint Eastwood valmistub tegema viimast filmi

Kultuuritoimetus
Copy
Clint Eastwood oma eelmise filmi «Cry Macho» peaosas.
Clint Eastwood oma eelmise filmi «Cry Macho» peaosas. Foto: Capital Pictures / Scanpix

92-aastane Hollywoodi legend Clint Eastwood, keda teatakse nii «Dirty Harry» seeriast kui Sergio Leone spagetivesternidest, on teatanud, et valmistub kirjutama ja lavastama oma viimast filmi «Juror #2», vahendab Far Out Magazine.

Eastwood lõpetab oma filmikarjääri põnevikuga vandekohtunikust, kes hakkab kahtlustama, et on ise seotud surmaga, mida kohtus arutatakse. Sellega kaasneb vandekohtuniku jaoks sisemine moraalne dilemma, kas ja kuidas enda osalus kohtus avalikuks teha.

Väidetavalt on Eastwood oma filmi juba näitlejaid otsima hakanud ning soovib iseendaga maadleva vandekohtuniku rolli saada ühe noore Hollywoodi tähe, kes mängib peaosa lähikuudel kinodesse jõudvas suures filmis. Keda Eastwood täpselt silmas peab, on raske öelda.

Eastwoodi eelmine film – 2021. aastal välja tulnud «Cry Macho», milles Eastwood ka peaosa mängis – osutus läbikukkumiseks. 65 aastat kestnud karjääri jooksul on Eastwood lavastanud peaaegu 40 mängufilmi ning võitnud mitu Oscarit. 31. mail saab Eastwood 93-aastaseks. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles