Teater Nuutrumis esietendub Andrus Kivirähki verivärske lavatükk

Kultuuritoimetus
Copy
Teater Nuutrumis esietendub Andrus Kivirähki kirjutatud ning Peeter Tammearu lavastatud «Väikesed saladused».
Teater Nuutrumis esietendub Andrus Kivirähki kirjutatud ning Peeter Tammearu lavastatud «Väikesed saladused». Foto: Plakat

01. aprillil esietendub Tallinna Vaba Laval Andrus Kivirähki sulest sündinud ning Peeter Tammearu lavastatud «Väikesed saladused», mis räägib loo naistest, kes soovivad ebaharilikul moel maailma parandada. Laval astuvad üles Triinu Meriste, Liina Tennosaar, Helena Merzin ja Merilin Kirbits.

Lavastaja Peeter Tammearu sõnul on «Väikesed saladused» ootamatu ja vaimukas lugu, mis sündis soovist tuua kokku neli andekat naisnäitlejat. «Palusin mõni aeg tagasi sõber Andrust, et ta mõtleks neljale vabakutselisele naisnäitlejale, kelle koosmäng võiks publikule ja meile endile huvi pakkuda,» ütles lavastaja Peeter Tammearu.

Näidendi autori Andrus Kiviräha sõnul on «Väikesed saladused» ajatu lugu, mis räägib sellest, et mõnikord tuleb häda korral abi väga ootamatust kohast, aga ka sellest kuidas igaühel meist on oma aadete ja kodumaa teenimiseks erinev viis. "See on sedasorti näidend, mis pakub nalja, ootamatusi ja mõnusat meelelahutust igal suvalisel ajahetkel,» sõnas Kivirähk.

Lavastus “Väikesed saladused” etendub üheteistkümnel korral aprillis ja mais.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles