Sõltumatu Tantsu Laval toimub tantsukunsti ettenäitamiste õhtu Greenfield

Kultuuritoimetus
Copy
Tantsukunsti ettenäitamiste õhtu Greenfield.
Tantsukunsti ettenäitamiste õhtu Greenfield. Foto: Kris Moor

Kolmapäeval, 5. aprillil algusega kell 19 toimub Sõltumatu Tantsu Laval Greenfield, kus aktiivses loomeprotsessis tantsukunstnikud kergitavad saladuseloori oma loomingult.

Greenfield on avatud platvorm tantsukunstnikele, kes soovivad tuua publiku ette oma valmimisjärgus loomingu, millest võib välja kujuneda järgmine täismäng. Vaatajatel on omakorda võimalik olla tunnistajaks millelegi, mida keegi veel näinud pole.

Tänavusel Greenfieldil osaleb nii kohalikke kui ka välismaa taustaga tantsukunstnikke. Teemad varieeruvad eksistentsi haprusest meeleliste liikumisteni. Lavale astuvad peamiselt uue põlvkonna tantsukunstnikud, kes on parasjagu aktiivses loomeprotsessis.

Ürituse eesmärk on tuua esile Eesti tantsumaastiku elujõulisus ja mitmekesisus, näidates nii soolosid kui grupitöid 12 esinevalt tantsukunsti koosluselt. Seekord astuvad Greenfieldil üles ETA Kompanii X Külli Roosna ja Kenneth Flak, Valeria Januškevitš, Karmen Teesi Pregel ja Carolyn Veensalu, Sanghoon Lee, Angel Casal ja Rodrigo Chavero, Merilin Kruberg ja Sofia Kruusamägi, Collective of Ivory, Dreamland, Karin Aarelaid, Herta Soro, Laura Lisette Lepvalts, Berta Parv ja Ere Kama, Mark Nathan Monak, Muss ja Suss, Roosimari Kruus, Astrid Ulpus ja Saara Lotta Krusell.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles