VÕLUKEPID PIHKU Harry Potterist plaanitakse teleseriaali

Kultuuritoimetus
Copy
Harry Potter (Daniel Radcliffe) ja tema ööküll Hedwig.
Harry Potter (Daniel Radcliffe) ja tema ööküll Hedwig. Foto: Capital Pictures

Kuulujuttude järgi plaanib Warner Bros. Discovery toota teleseriaali J. K. Rowlingi ülimenuka «Harry Potteri» raamatusarja põhjal, olgugi et seitsmest raamatust on juba tehtud kuulus filmisari Daniel Radcliffe'iga peaosas. Iga romaan võimaldaks seriaalile ühe hooaja, vahendab NME.

Kuulduste järgi pole romaanide autor Rowling telesarjale veel õnnistust andnud. On põhjust uskuda, et kui seriaal peaks tootmisse minema, siis oleks Rowling autorina sellega seotud, et kindlustada telesarja lojaalsus algmaterjalile. Küll aga ei saaks Rowlingust sarja looja või režissöör.

Kaader filmist «Harry Potter ja segavereline prints». Jessie Cave kehastas filmis tegelaskuju Lavender Brown, tema kõrval seisab Rupert Grint, kes mängis filmides Ron Weasley tegelaskuju.
Kaader filmist «Harry Potter ja segavereline prints». Jessie Cave kehastas filmis tegelaskuju Lavender Brown, tema kõrval seisab Rupert Grint, kes mängis filmides Ron Weasley tegelaskuju. Foto: Rights Managed/WARNER BROS / Ronald Grant Archi

Warner Bros. Discovery loodab, et plaanitav «Harry Potteri» sari mängiks rolli ettevõtte uues voogedastusstrateegias. Warner Bros. Discovery valmistab praegu ette presentatsiooni investoritele ja vaatajatele, mis tuleks avalikuks 12. aprillil. Presentatsiooni eesmärk on tutvustada uut voogedastusplatvormi, mis seoks HBO Maxi ja Discovery+ ühte ning tooks juurde palju uut sisu telesarjade ja filmidena.

Viimane «Harry Potteri» filmiseeria osa jõudis kinoekraanidele 2011. aastal. Pärast seda on Warner Bros. tootnud mitu «Fantastiliste elukate» filmi võluolendite uurijast Newt Scamanderist, kuid teleseriaal oleks täiesti esimene kord luua algsetest romaanidest uus ekraniseering.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles