Kas oodatud tagasitulek? Maailma suurim filmifestival avatakse tänavu Johnny Deppiga

Kultuuritoimetus
Copy
Johnny Depp San Sebastiani filmifestivalil.
Johnny Depp San Sebastiani filmifestivalil. Foto: REUTERS/Vincent West/File Photo

Selle aasta Cannes'i filmifestivali avab Prantsusmaal valminud draama «Jeanne du Barry» lavastajalt Maïwenn Le Bescolt ehk Maïwennilt. Filmi peaosas on Johnny Depp, kes mängib Prantsusmaa kuningat Louis XV ja 16. mail saab see suurfilm uhke esilinastuse maailma tähtsaimal filmifestivalil.

«Jeanne du Barry» tõotab võimsat comeback'i lugematutest seiklusfilmidest ja draamadest tuntud Johnny Deppile, kes on viimastel aastatel oodanud uut magusat filmirolli ning pidanud suure osa ajast kohtus maadlema eksabikaasa Amber Heardiga.

Nimitegelase rollis lööb filmis kaasa ka režissöör Maïwenn, keda kirjeldatakse kui «noort töölisklassi naist, kes ihaldab kultuuri ja naudingut ning kasutab oma intelligentsust ja võlu, et ühiskonnas järjest kõrgemale pürgida.» See viib tegelase lõpuks kokku Johnny Deppi kehastatud kuningaga.

Johnny Depp, kes kaotas uhke filmikarjääri eraeluprobleemidele, tegi viimane filmirolli 2020. aastal filmis «Minamata», mis esilinastus Berliini filmifestivalil ning jäi seejärel laiema tähelepanuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles