VIDEO Poolsada noort lauljat vallutas Tallinna kaubanduskeskuse

Kultuuritoimetus
Copy

Solarise keskuses pärast tunde aega parajaks teinud noored üllatasid möödakäijaid, hakates ootamatult laulma eeloleval suvel toimuva noorte laulu- ja tantsupeo repertuaari kuuluvat lugu «Sata-sata!» See on internetis viraalselt leviv nn välkmassi formaadiga (inglise keeles flash mob), kus linnarahva hulka sulandunud kollektiiv ootamatult laulma, tantsima ja vahel ka pilli mängima hakkab. Vaata videost, kuidas avalik lauluüritus läks!

Tallinnas toimunud välkmassil osalesid Tallinna 21. kooli lastekoori Vocal Spirit lauljad ning paari päevaga on viraalseks läinud video sotsiaalmeedias jõudnud üle 70 000 vaatajani.

Laulja ja laulukirjutaja Mari Kalkuni loodud lugu «Sata-sata!» on selle suvisel suursündmusel erilise tähendusega, kuna see tuleb esitusele nii laulu- kui ka tantsupeol. Välkmass oli lauljate peoeelne tervitus tantsijatele, kelle maakondlikud eelproovid olid just edukalt lõpule jõudnud. Laul «Sata-sata!» kõneleb hakkamasaamisest ja eneseusust.

XIII noorte laulu- ja tantsupidu kutsub ka teisi kollektiive oma välkmassi tegema, et laulu- ja tantsupeo rõõmu teistega jagada juba enne suure peo algust.

Tallinna 21. Kooli lastekooris Vocal Spirit laulab umbes 70 last ja koorijuht on Lydia Rahula. 

XIII noorte laulu- ja tantsupidu «Püha on maa» toimub 30. juunist 2. juulini Tallinnas. Soodushindadega piletid on müügil kuni 31. maini veebilehel laulupidu.ee ning kõigis Piletilevi müügikanalites.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles