OOTAMATU TERVISEHÄDA Armastatud näitleja Jamie Foxx viidi haiglasse

Kultuuritoimetus
Copy
Näitleja Jamie Foxx nautimas Miami Openit.
Näitleja Jamie Foxx nautimas Miami Openit. Foto: Chandan Khanna / AFP / Scanpix

Näitleja Jamie Foxxi («Vabastatud Django») perekond andis kolmapäeva õhtul teada, et näitlejat tabas terviseprobleem, mille tõttu toimetati ta haiglasse. Haigestumine toimus Atlanta linnas, kus Foxx filmib parasjagu Netflixi komöödiat «Back in Action».

«Tahtsime jagada, et mu isal Jamie Foxxil tekkis eile terviseprobleem,» kirjutas Instagramis näitleja tütar Corinne. «Tänu kiirele tegutsemisele ja hoolele on ta juba paranemas. Me teame, kui armastatud ta on ja hindame teie palveid. Perekond soovib praegu privaatsust.»

Rohkem üksikasju pole juhtunu kohta teada, kuid mitmed saidid täpsustasid, et Foxx viidi haiglasse teisipäeval, 11. aprillil.

Filmis «Back in Atlanta» osaleb lisaks Foxxile Cameron Diaz, kes pole ligi kümme aastat üheski filmis üles astunud. Lisaks mängivad filmis Andrew Scott ja Jamie Demetriou. Lavastajaks on Seth Gordon, kelle komöödias «Vastikud ülemused» oli Jamie Foxxil väike kõrvalosa.

55-aastane Foxx võitis 2005. aastal Oscari peaosa eest Ray Charlesi eluloofilmis «Ray». Ta on ka välja andnud mitu muusikaalbumit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles