FOTOD JA VIDEO AC/DC legendi auks püstitati hämmastav kuju

Kultuuritoimetus
Copy
Brian Johnson hakkas AC/DC lauljaks pärast Bon Scotti surma.
Brian Johnson hakkas AC/DC lauljaks pärast Bon Scotti surma. Foto: Rob Grabowski/Invision/AP, File/Scanpix

Hevibändist AC/DC tuntud laulja Brian Johnsoni auks avati eriline kuju Namuris Belgias, vahendab Blabbermouth. Miks just seal? Namur oli nimelt esimene linn, kus Brian Johnson koos bändiga kontserdi andis. Johnsonist sai bändi laulja pärast seda, kui suri selle esimene ninamees Bon Scott.

Projektile panid aluse AC/DC superfännid Michel Remy, Mike Davister ja Georges Boussingault, kes kogusid kuju püstitamiseks raha ning said toetust ka riiklikult raadiojaamalt RTBF Classic 21. 

Brian Johnsoni kuju Namuri linnas Belgias.
Brian Johnsoni kuju Namuri linnas Belgias. Foto: Facebook

Ülidetailse kuju lõi ettevõte nimega Design Stone, kes kasutas selleks Belgia sinist kivi - erilist looduslikku kivi, mis väidetavalt on 150 miljonit kuni 350 miljonit aastat vana.

Kujuga avaldatud südamliku toetuse eest tänas fänne ka Johnson isiklikult, kes sotsiaalmeediasse jagatud videos lubas tänutäheks Namuri lähinädalatel külastada, et kuju oma silmaga üle vaadata.

«See on mu jaoks eriline koht,» ütles Johnson. «Just Namuris laulsin ma esimest korda laval AC/DC's. Ma olin ülinärviline kutt, nii et mälestus sellest õhtust jääb minuga igaveseks. Pean kindlasti tõdema, et ma ei ole nii uhket kuju väärt. Ma väga tänan neid ja võtan austusavalduse lahkelt vastu.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles