VEETLEVAD VEREIMEJAD Vampiiri-bestselleritest tehakse telesari

Kultuuritoimetus
Copy
«Videviku» filmiseeria tegi kuulsaks Kristen Stewarti ja Robert Pattinsoni.
«Videviku» filmiseeria tegi kuulsaks Kristen Stewarti ja Robert Pattinsoni. Foto: Filmikaader

Stephenie Meyeri ülipopulaarsest raamatusarjast plaanitakse telesarja, vahendab Hollywood Reporter. «Videviku» raamatusarja töötleb telesarjaks Lionsgate Television ja stsenaristiks on Sinead Daly, kes on kirjutanud sarjad «Räägi mulle valesid» ja «Huntide poolt kasvatatud». 

«Videviku» teleseriaali tootmine on veel algstaadiumis ja sellel pole kindlat võrku või platvormi, ütleb stuudio. Lionsgate'i jaoks on «Videvik» üks väärtuslikumaid frantsiise. 2009. aastal alanud viieosaline filmisari tõi ülemaailmselt sisse 3,4 miljardi dollari ning tegi staarid peaosatäitjatest Robert Pattinsonist, Kristen Stewartist ja Taylor Lautnerist.

Nagu sädelevate vampiiride tagasitulekust vähe oleks, jätkub uue filmiga muuseas ka «Näljamängude» filmisari, mida toodab samuti Lionsgate. Ühtlasi plaanitakse uut telesarja «Harry Potteri» romaanidest, olgugi et need on juba töödeldud üheks maailma kõige edukamaks filmiseeriaks.

Allikate sõnul võib arvata, et raamatute autor Stephenie Meyer lööb ka teleseriaali tegemises kaasa, produtsentideks on aga Wick Godfrey ja Eric Feig, kes omal ajal «Videviku» raamatuseeria õigused omandas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles