EBAMEELDIV VALLANDAMINE 17-aastase staažiga hommikusaatejuht lasti päevapealt lahti (13)

Kultuuritoimetus
Copy
Don Lemon töötas CNN'is 17 aastat.
Don Lemon töötas CNN'is 17 aastat. Foto: REUTERS/Mike Blake/File Photo

Uudistekanali CNN kauaaegne ja armastatud saatejuht Don Lemon andis ootamatult teada, et on lahti lastud, vahendab Deadline. 17 aastat CNNis töötanud Lemon juhtis viimati saadet «CNN This Morning», mis jätkub saatejuhtide Poppy Harlow' ja Kaitlan Collinsi eestvedamisel. Lemon avaldas vallandamise üle Twitteris suurt kurvastust.

USA meediamaastikul on veelgi ootamatuid muutusi. Nimelt on Tucker Carlson lahti öelnud konservatiivsest uudistekanalist Fox News, aga seda ühisel soovil. Lemoni jaoks tuli vallandamine CNNist aga ebameeldiva ja ootamatu uudisena, mille pidi talle üle andma agent.

«Olen jahmunud,» kirjutas ta Twitteris. «Pärast 17 aastat CNNis oleksin arvanud, et keegi juhatuses ütleb mulle selle uudise otse välja. Mitte kordagi ei antud mulle aimu, et ma ei saagi võib-olla jätkata tööd, mida ma sellel kanalil nii teha armastasin. Selge on see, et asi on palju suuremates probleemides. Olles seda öelnud, tahan ma tänada oma kolleege ja mitmeid meeskondi, kellega olen saanud läbi aastate koos töötada. Nad on kõige andekamad ajakirjanikud üldse ja ma soovin neile parimat.»

Lemoni endisel tööandjal CNNil on aga juhtunust teistsugune versioon. «Don Lemoni teadaanne hommikustest sündmustest on ebatõene. Talle anti võimalus saada juhatusega kokku, kuid selle asemel otsustas ta Twitteris avaliku teadaande teha.»

Lemon pandi hommikusaatesse novembris ning ta juhtis uuendatud saadet koos Harlow' ja Collinsiga. Vaatajanumbrid on aga olnud kehvavõitu ning televõrk on ka välja vahetanud saate produtsendi. Samuti on Lemon teinud vastuolulisi kommentaare. Veebruaris toimus ühes saates arutelu presidendikandidaadi Nikki Haley üle ning Lemon tõmbas negatiivset tähelepanu sellega, et tegi kommentaare, millal naised on «oma parimates aastates». Läks mitu päeva enne, kui Lemon selle pärast vabandas.

Kommentaarid (13)
Copy
Tagasi üles