Aasta oodatuim film: selline näebki välja «Düüni» teine osa! (1)

Kultuuritoimetus
Copy
Timothée Chalamet ja Rebecca Ferguson filmis «Düün». FOTO: Filmikaader
Timothée Chalamet ja Rebecca Ferguson filmis «Düün». FOTO: Filmikaader Foto: Filmikaader

Selle aasta lõpus jõuab kinoekraanidele aasta oodatuim ulmefilm, Denis Villeneuve'i «Düün: Osa 2». See on järg 2021. aasta «Düünile», mis tunnistati 6 Oscari vääriliseks ning kujunes suureks kassahitiks. Frank Herberti legendaarse ulmeromaani kaheosalises ekraniseeringus mängib peategelast Paul Atreidest Timothée Chalamet. Vanity Fair avaldas oodatud järjest mitu fotot ja õige pea jõuab avalikkuse ette ka filmi esimene reklaamklipp!

Mõlema filmi tegevus toimub Arrakise-nimelisel kõrbeplaneedil, kuhu Atreidese kuninglik perekond saabub ammutama üliväärtuslikku vürtsi. Arrakis satub aga Harkonneni impeeriumi rünnaku alla ning Paul Atreides põgeneb kõrbesse, kus ta kohtub kohaliku rahva fremenitega. Sellest algab oodatud järje sündmustik.

Vanity Fairi avaldatud fotodel näeb nii Chalamet' kehastatud Pauli kui ka Zendaya Chan, samuti parun Harkonnen (Stellan Skarsgård), Glossu Rabban (Dave Bautista), leedi Jessica (Rebecca Ferguson), Stilgar (Javier Bardem) ja Gurney Halleck (Josh Brolin). Uute tegelastena on fotodel printsess Irulan, keda kehastab Florence Pugh, leedi Margot (Léa Seydoux) ning Feyd-Rautha (Austin Butler). Vaata allpool filmikaadreid!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles