PILLID KOTTI Armastatud rokkbänd kuulutas välja hüvastijätutuuri (1)

Kultuuritoimetus
Copy
Aerosmith esinemas 2014. aastal.
Aerosmith esinemas 2014. aastal. Foto: REUTERS/Mario Anzuoni/Scanpix

1970. aastal alustanud rokkbänd Aerosmith kavatseb tegevuse lõpetada ja kuulutas välja oma viimase tuuri, mis toimub sel sügisel. Nende Peace Out Tour algab 2. septembril Philadelphias ja sealt edasi annab Aerosmith 40 kontserti Põhja-Ameerika erinevates linnades. 

Tuur kestab septembri algusest 26. jaanuarini. Viimase kontserdi annab bänd Montrealis. Tuuri tutvustavas teadaandes andis 50 aastat tegutsenud Aerosmith teada, et fänne ootavad ees nende elu parimad kontserdid. Tuurile lähevad peaaegu kõik Aerosmithi algsed liikmed, nende seas laulja Steven Tyler, kitarristid Joe Perry ja Brad Whitford ning bassimängija Tom Hamilton. Bändi algne trummar Joey Kramer aga tuurile aga ei suundu.

«Kuigi Joey Kramer jääb Aerosmithi armastatud asutajaliikmeks, on ta kahetsusväärsel kombel otsustanud tuurilt välja jääda, et keskenduda oma perele ja tervisele,» teatas bänd. 

Aerosmith kuulutas hüvastijätutuuri välja kõigest mõni kuu pärast seda, kui naine nimega Julia Misley kaebas Tyleri kohtusse 70ndatel aset leidnud seksuaalse väärkohtlemise eest, kui naine oli vaid teismeline. Tyler eitas seda süüdistust täielikult.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles