Traagiline kaotus: Monty Pythoni staar andis teada abikaasa surmast

Kultuuritoimetus
Copy
Monty Pythoni täht Michael Palin oli abikaasa Heleniga abielus 57 aastat.
Monty Pythoni täht Michael Palin oli abikaasa Heleniga abielus 57 aastat. Foto: Youtube

Legendaarsest Monty Pythoni komöödiatrupist tuntud sir Michael Palin andis teada, et pärast 57 aastat kestnud abielu suri tema abikaasa Helen. 79-aastane Palin kirjeldas Helenit kui oma elu nurgakivi ning meenutas, milline oli nende esimene kohtumine, kui nad olid vaid 16.

Michael Palin kohtus Heleniga teismeeas, kui puhkas Suffolkis Southwoldi-nimelises mereäärses linnakeses. See kohtumine lavastati ka 1987. aasta BBC draamas «East of Ipswich». Nad abiellusid varastes 20ndates. Neil on kolm last: Thomas, William ja Rachel ning ning neli lapselast.

«Mu kallis abikaasa Helen suri rahulikult teisipäeva varahommikul. Teda painas mitu aastat krooniline valu, millele lisandus paar aastat tagasi diagnoositud neerupuudulikkus,» täpsustas Palin oma kodulehel tehtud teadaandes. «Me kohtusime suvepuhkuse ajal Suffolki rannikul, kui olime 16, ja abiellusime varastes 20ndates.»

Palin lisas, et nad tähistasid eelmisel kuul oma 57. pulma-aasapäeva. «Tema surm on kirjeldamatu kaotus mulle, meie kolmele lapsele ja neljale lapselapsele. Helen oli mu elu nurgakiviks. Tema rahulik arukus aitas mul vastu võtta kõiki otsuseid. Tema huumorisoon ja mõistlikkus olid meie ühise elu kindlaks südameks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles