Ameerika räpilegend annab peagi Baltimaade ainsa kontserdi

Kultuuritoimetus
Copy
50 Cent on ülemaailmselt müünud üle 30 miljoni albumi.
50 Cent on ülemaailmselt müünud üle 30 miljoni albumi. Foto: xGonzalesxPhoto/JarlexH.xMoex/Scanpix

9. oktoobril 2023 esineb Lätis Arena Rigal kuulus Ameerika räppar 50 Cent, kes tähistab oma debüütalbumi «Get Rich or Die Tryin'» ilmumise 20. aastapäeva. See saab olema tema ainus kontsert Baltimaades. Erikülalisena astub üles Busta Rhymes.

Curtis James Jackson III ehk 50 Cent sai oma Grammy võitnud debüütalbumiga räppmuusika superstaariks. Üheks tema esimeseks hitiks sai «In Da Club», mille muusikavideot on praeguseks YouTube'is vaadatud tervelt 1,7 miljardit korda.

Sarnane edu saatis 50 Centi järgmist albumit «The Massacre», millel oli veelgi suurem hitt «Candy Shop». Praeguseks on räppar, ärimees, filminäitleja ja produtsent 50 Cent välja andnud viis albumit ning planeerib järgmistki.

50 Cent on müünud rohkem kui 30 miljonit albumit üle maailma ja võitnud mitmeid auhindu, sealhulgas Grammy, Primetime Emmy, 13 Billboardi muusikaauhinda, 6 World Music auhinda, 3 Ameerika muusikaauhinda ja 4 BET-auhinda. 2022. aastal astus 50 Cent üllatuskülalisena koos Dr. Dre, Snoop Doggi, Mary J. Blige, Kendrick Lamari ja Eminemiga üles SuperBowl'i poolajasõu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles