VIDEO ⟩ Rokijumal maa peal: Bruce Springsteen laulis Iirimaa pubis koos klientidega

Kultuuritoimetus
Copy
Springsteen esinemas 2023. aastal Hispaanias
Springsteen esinemas 2023. aastal Hispaanias Foto: AP Photo/Emilio Morenatti

New Jerseyst pärit USA rokilegend Bruce Springsteen külastas Iirimaal asuvat Rathangani linnakest, kust tema vaarvanemad 1853. aastal lahkusid. Springsteen külastas linnakest neljapäeval, et anda seal kontserte, aga külastas ka kohalikku pubi, kus laulis koos sõbralike klientidega ja naljatles selle peale, et nüüd tal pole bändi enam vajagi.

Springsteen laulis pubis oma laulu «My Hometown», mis pärineb tema 1984. aasta hittalbumilt «Born in the U.S.A.». Springsteeni uusim album, soulimuusika kaveritest koosnev «Only the Strong Survive», ilmus eelmise aasta lõpus. Praegu tuuritab Springsteen oma kuulsa E Street Bandiga üle terve maailma, jõudes suvel ka Rootsi ja Norrasse.

Rokkar tegi ka üllatusvisiidi kohalikku etenduskunstide kooli, kus õpilastel oli parajasti poistekoori tund. Selle omanik Katie Burke osutus suureks Springsteeni fänniks, kes oli juba tema pühapäevaseks kontserdiks piletigi ostnud. Burke oli täiesti šokis, kui rokitäht kooli sisenes. «Me hakkasime just proovi tegema, kui üks õpetajatest sisse tuli ja kostis, et paar meest tahaks lapsi näha,» ütles ta. «Astusin koridori ja seal seisis Bruce Springsteen isiklikult, kes ütles, et ta tahaks tulla vaatama, mis toimub. Ütlesin talle, et loodetavasti teile meeldivad poistebändid.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles