KULTUURIS KUUM ⟩ Kas Eurovisiooni võidab Alika... või Loreen? (1)

Tuuli Põhjakas
, ajakirjanik
Copy
Eurovisioonifännid Tuuli Põhjakas ja Sten Kohlmann.
Eurovisioonifännid Tuuli Põhjakas ja Sten Kohlmann. Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Postimehe kultuuritoimetuse taskuhäälingus «Kultuuris kuum» vaatavad kultuuritoimetuse ajakirjanik Tuuli Põhjakas ning teadustoimetuse ajakirjanik ning Twitteri populaarseim Eurovisiooni-kommenteerija Sten Kohlmann otsa tänavusele Eurovisiooni lauluvõistlusele. Lisaks loositakse kõigi kuulajaküsimusele vastajate vahel välja suurepärane ABBA raamat! 

Kuulajamängus läheb seekord loosimisele Stany Van Wymeerschi raamat «Abba. Austusavaldus ülimale popbändile». Loosis osalemiseks ja raamatu võitmiseks pole vaja teha muud, kui ennustada, kes võidab tänavu Eurovisiooni lauluvõistluse. Vastuseid ootame kuni 13. mai hommikuni aadressil kultuuriskuum@postimees.ee. Kõigi vastajate vahel loosime võitja välja 15. mail. 

Eurovisiooni lauluvõistluse eel vaatavad Tuuli Põhjakas ja Sten Kohlmann otsa tänavustele eurolugudele ning küsivad olulisi küsimusi. Näiteks milline on tänavuse Eurovisiooni üldpilt ja mitmendaks jääb tihedas heitluses Alika? Ka küsivad Põhjakas ja Kohlmann, millised on tänavu kõige naljakamad lood ning miks räägivad need Edgar Allan Poe vaimust ja sellest, kuidas emme traktori ostis.

Muidugi tuleb jutuks see, miks tasub Eurovisiooni oodata, millised on kõige ilusamad ja seksapiilsemad kostüümid ning milliste kriteeriumide alusel üldse tuleb eurolugusid hinnata. Aga püüavad ajakirjanikud vastata ka küsimusele, keda näeksid nemad tihedast konkurentsist võitjana väljumas.

Täpselt nii haaratud on Tuuli Põhjakas ja Sten Kohlmann Stany Van Wymeerschi superägedast raamatust «Abba. Austusavaldus ülimale popbändile».
Täpselt nii haaratud on Tuuli Põhjakas ja Sten Kohlmann Stany Van Wymeerschi superägedast raamatust «Abba. Austusavaldus ülimale popbändile». Foto: Konstantin Sednev / Postimees
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles