KIBEMAGUS HÜVASTIJÄTT Legendaarne rokkbänd teatas laialiminekust

Toimetaja: Kultuuritoimetus
Copy
Sum 41 esinemas 2022. aastal Oslos
Sum 41 esinemas 2022. aastal Oslos Foto: IMAGO/Gonzales Photo

90ndatel alustanud Kanada rokkbänd Sum 41 andis sotsiaalmeedias südantsoojendavate sõnadega teada, et kavatsevad pärast kaheksanda albumi «Heaven and Hell» ilmumist ning suurt maailmaturneed laiali minna. 

Sum 41 andis plaanist teada Twitteris. «Me jääme vanadele ja uutele fännidele igavesti tänulikuks, et nad meid sellel teekonnal toetasid,» ütles bänd teadaandes. «Raske on väljendada armastust ja austust, mis meil teie kõigi vastu on. Tahtsime, et meie endi käest sellest plaanist esimesena kuuleksite.»

Bänd kavatseb tänavuse tuuri lõpetada ning seejärel pöörduda maailmatuurile, et koos austajatega oma laialiminekut kollektiivselt ja pidulikult tähistada.

Praegu kuulub Sum 41 liikmeskonda ainult üks selle esialgsetest liikmetest, ninamees Deryck Whibley. Lisaks talle mängivad ansamblis Dave Baksh, Jason McCaslin, Tom Thacker ja Frank Zummo. Suurema kuulsuse saavutas bänd 2001. aastal, kui ilmus nende debüütalbum «All Killer, No Filler». Sum 41 oli omal ajal Green Day ja hiljuti taasühinenud Blink-182 kõrval noorte seas üks populaarsemaid bände.

Märksõnad

Tagasi üles