Galaktika valvurid vol 3 ⟩ James Gunn! Kolmandat korda pole see enam üldse naljakas!

Hendrik Alla
, kultuuritoimetuse juht
Copy
«Galaktika Valvurid Vol 3»: ikka tuleb coolilt plahvatusest ja hävingust tagasi vaatamata eemale kõndida. Et see klišee ka juba tegijaid ära ei tüüta.
«Galaktika Valvurid Vol 3»: ikka tuleb coolilt plahvatusest ja hävingust tagasi vaatamata eemale kõndida. Et see klišee ka juba tegijaid ära ei tüüta. Foto: Filmikaader

«Galaktika Valvurid Vol 3» on puhtakujuline fännitoit. Mõnusaks tuttavaks pudiks nämmutatud, ei midagi värsket ega uut. Kinokompanii oksendab seda oma pugust ablaste austajate ahnelt pärani nokkade vahele nagu poegi toitev linnuema.

Kolmanda filmi alguseks on Star-Lord endiselt emotsionaalselt katki ja joob, nii et maa must, seda puhku siis armastatud Gamora (Zoe Saldaña) kaotuse pärast. Aga saab väga ruttu kaineks, kui tuleb minna superpesukaru Rocketi (kelle häält teeb Bradley Cooper) elu päästma. Rocket ongi selle jao peategelane, ehkki ta enamalt jaolt koomas viibib. Vaadatakse tagasi sellele, kuidas ühest suvalisest kahjurist sai nihilistlik relvastatud nuhtlus Galaktika valvurite kambas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles