Aastaid kestnud võitlus: märulitäht Dolph Lundgren paljastas kurva diagnoosi (1)

Kultuuritoimetus
Copy
Dolph Lundgren märuli «Palgasõdurid» esilinastusele.
Dolph Lundgren märuli «Palgasõdurid» esilinastusele. Foto: AFP PHOTO / GABRIEL BOUYS / Scanpix

Märulistaar Dolph Lundgren saavutas suurema kuulsuse 80ndatel, kui mängis filmis «Rocky IV» poksilegend Rocky Balboa hirmuäratavat vastast, võitleja Ivan Dragot. Nüüd on Dolph Lundgren teada andnud, et kaheksa aastat on kestnud tema enda elu kõige raskem võitlus, sest maadleb pikemat aega vähiga, millel võis ka kindel põhjus olla.

Näitleja rääkis oma võitlusest vähiga intervjuus Graham Bensingeriga, kes teeb saadet «In Depth with Graham Bensinger». Intervjuus paljastas Lundgren, et sai kopsuvähi diagnoosi 2015. aastal. Vähk taandus mitmeks aastaks, kuid ilmutas end jälle 2020. aastal ning Lundgrenile öeldi, et tal on jäänud mõni aasta elada. Siis leidis Lundgren teise arsti ning tänu tema abile hakkasid Lundgreni kasvajad jälle kahanema.

Lundgren kahtlustab, et tema vähi põhjustas rohke steroidide kasutamine hiilgeaegadel. Lundgren tunnistas Bensingerile, et ta kasutas steroide vahelduva eduga kümme aastat. «Ma võtsin steroide 80ndatel ja 90ndatel. Ma ei tea, kas sel võib vähiga mingit pistmist olla, aga muidugi ma mõtlesin selle peale,» tunnistas Lundgren. «Sellise diagnoosi puhul kahtlustad paratamatult, et tegid ise midagi valesti. Võib-olla testosteroonravil ja vähil on mingisugune seos.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles