«Asusin vabastavale teekonnale!» Suvel Eestis esinev The Weeknd tegi jahmatava otsuse

Kultuuritoimetus
Copy
The Weeknd tahab nüüdsest kasutada sünninime Abel Tesfaye.
The Weeknd tahab nüüdsest kasutada sünninime Abel Tesfaye. Foto: Mark J. Rebilas / USA TODAY Sports

Kanada päritolu popstaar The Weeknd on sotsiaalmeedias võtnud kasutusele oma sünninime Abel Tesfaye ning plaanib enda sõnul loobuda muusika tegemisest The Weekndi nimega. W Magazine'ile antud intervjuus tunnistas Tesfaye ühtlasi, et plaanib «The Weekndi tappa». Eestis esineb ta 12. augustil.

«Ma olen asunud vabastavale teekonnale,» ütles Tesfaye. «Ma hakkan jõudma kohta ja aega, kus ma ole valmis sulgema The Weekndi peatüki enda karjääris.»

Weekend tähendab inglise keeles nädalavahetust.Tesfaye on ühtlasi öelnud, et sai omapärase esinejanime, kui kukkus koolist välja ning lahkus üheks nädalavahetuseks kodust, madrats kaasas.

Torontos Etioopia immigrantide perre sündinud Tesfaye hakkas tuntust koguma, kui ta laadis oma esimesed lalud 2010. aastal YouTube'i, tutvustades maailmale oma tumedatlaadi R&B muusikat, milles väljendusid uimastitarvitamise, juhuseksi ja eraldatusega seotud tunded. Tema muusikat jagas räppar Drake oma isiklikus blogis.

2015. aastal astus ta veelgi suurema sammu kuulsuse poole, kui tema lugu «Earned It» kõlas filmis «50 halli varjundit».

Üle kümne aasta kestnud karjääri jooksul on Tesfaye võitud neli Grammy auhinda ja purustanud mitmeid muusikarekordeid. Temast on saanud ka kuulatuim artist Spotify ajaloos. Tema laulu «Blinding Lights» on Spotifys kuulatud miljardeid kordi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles