Piret Bristol esitleb kolmapäeval Tallinna Kirjanike Majas uut romaani

Kultuuritoimetus
Copy
Piret Bristol
Piret Bristol Foto: Sille Annuk

Kolmapäeval, 17. mail algusega kell 18 toimub Tallinna Kirjanike Maja musta laega saalis Piret Bristoli uue raamatu «Pärast meie aega» esitlus. Laval on autor ja (:)kivisildnik.

Romaan räägib sellest, mis juhtub pärast millegi lõppu. Kes on «meie», kelle aeg on läbi saanud? Kas kaks inimest, kindel põlvkond või kõik Õhtumaa inimesed? Kas autor peab silmas ka kõikvõimalikke teisi olevusi meie ümber? Või on need «meie» meie endised minad ning astume läbi oma muutumise lihtsalt uude arenguetappi?

«Olen alati keskendunud arengu vaatlemisele ning viimased aastad on mu vaatlusi isegi liigse materjaliga küllastanud,» selgitab Bristol. «Mind mõjutas seda raamatut kirjutades palju film «John Wick». Püüdsingi oma raamatusse panna nii märulifilmi pinget kui ka kodusolemise õdusust. Ja loomulikult eksistentsi vältimatut õudu.»

Kõnelus (:)kivisildnikuga on järg 2021. aasta märtsis Tartu Kirjanduse Majas peetud vestlusele romaani «Päikesepoolses toas» ainetel. Tutvuda tasub ka kirjastuse Ilmamaa lehel oleva saatetekstiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles