Tartu metal-bänd Bloodfeather avaldas video loole «Ashes»

Kultuuritoimetus
Copy
Tartu metal-bänd Bloodfeather avaldas video loole «Ashes».
Tartu metal-bänd Bloodfeather avaldas video loole «Ashes». Foto: Kaader videost

Tartu metal-bänd Bloodfeather on välja tulnud enda viienda singliga «Ashes». Laulu teematika keskendub aja möödumisega kaasnevate raskuste aktsepteerimisele. Sõnad sukelduvad maailma edasiliikumise keerukustesse, tundes end oma olukorra suhtes ummikusse jooksnuna.

«Ashes» on bändi varasemast loomingust erinev, näidates nende evolutsiooni muusikutena ja valmisolekut oma heliga riske võtta. See on esimene lugu, mis on tehtud koostöös külalisvokalistiga, nimelt on andnud loole lisaks oma hääle tõusev räpparitist 6un, mis kindlasti kõnetab kuulajaid väljaspool bändi tavalisi fänne.

Looga käsikäes annab Bloodfeather välja ka muusikavideo, mis kujutab töökaaslaste poolt kiusatava inimese lugu. Video näitab ohvri võitlust oma olukorra aktsepteerimisel ja raskeid otsuseid, mis ta lõpuks tegema peab.

Lisaks värskele loole tutvustab bänd ka uut kitarrist Benjamin Roomes’i, keda saab esmakordselt Bloodfeatheri ridades näha 9. juunil kontserdil Tallinna Kinomajas, kus nad esinevad koos Everfalli, Pizza Faciali, Noodle Charity ja Paraboliga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles