Kuninganna lugu: uus hittsari pürgib Netflixi vaadatumate hulka

Kultuuritoimetus
Copy
«Kuninganna Charlotte» laiendab «Bridgertoni» kuninglikku maailma kireva eellooga
«Kuninganna Charlotte» laiendab «Bridgertoni» kuninglikku maailma kireva eellooga Foto: Netflix

4. mail lisandus Netflixi kataloogi uus kuueosaline «Kuninganna Charlotte», mille näol on tegemist Netflixi hittseriaali «Bridgerton» sõsarsarjaga. «Kuninganna Charlotte'i» vaatajanumbrid on «Bridgertoni» menu väärilised.

Praeguseks on kuninganna Charlotte'i läbielamisi vaadatud üle 300 miljoni tunni. Sellise tempoga pürgib see kiiresti Netflixi vaadatumate sarjade nimekirja.

«Kuninganna Charlotte» laiendab «Bridgertoni» maailma eellooga, mille nimitegelast kehastab India Amarteifio. Seriaali alguses peab noor Charlotte abielluma kuningas George'iga (Corey Mylchreest) ning saab võimaluse juhtida kaalukat sotsiaalset muutust, mis mõjutab mitmeid põlvkondi «Bridgertoni» maailmas.

Palju suminat tekitanud «Kuninganna Charlotte» on parandanud ka juba niigi ülipopulaarse «Bridgertoni» vaatajanumbreid, sest vaikselt on selle mõlemad hooajad pugenud tagasi Netflixi vaadatumate sarjade edetabelisse. Viiendale kohale maandus Simoni ja Daphne armastuslugu vaatlev esimene hooaeg, üheksandale kohale maandus Anthony ja Kate'i romanssi kujutav teine hooaeg.

Lisaks vaadatakse praegu suure huviga sarju «Inventing Anna», «Firefly Lane», «Sweet Tooth», «The Night Agent» ja «The Diplomat», filmidest on suurepäraselt läinud aga Jennifer Lopezi märulil «The Mother».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles