Eestis esineb armastatud vokaalansambel Il Divo

Kultuuritoimetus
Copy
Il Divo
Il Divo Foto: Pressimaterjal

Rahvusvaheliselt tunnustatud klassikaline crossover vokaalgrupp Il Divo jätkab publiku võlumist oma maailmaturneega A New Day Tour ja 23. oktoobril jõuavad nad Tallinnasse, Alexela Kontserdimajja. Pärast Carlos Marini traagilist surma 2021. aastal austavad Il Divo ülejäänud liikmed Il Divo loomingulist hinge, asudes teekonnale, mis tutvustab harvaesitatud laule nende ulatuslikust varasalvest.

Il Divo tänased liikmed – David Miller Ameerikast, Sebastien Izambard Prantsusmaalt ja Urs Buhler Šveitsist – laulavad inglise, hispaania ja itaalia keeles. Il Divoga liitub tuuril erikülaline, Mehhiko-Ameerika bariton Steven LaBrie.

Il Divo, mida on kiidetud kui rahvusvahelise muusikaajaloo äriliselt edukaimat klassikalise crossoveri gruppi, on saavutanud alates asutamisest märkimisväärset edu. Il Divo on müünud üle 30 miljoni albumi ning saavutanud 33 riigis muljetavaldava 160 kuld- ja plaatinaalbumi staatuse. Kollektiiv tegi ajalugu kui esimene klassikaline crossover artist, kes debüteeris Billboardi Top 200 edetabelis esikohal.

Il Divo kontsert Tallinnas tõotab kujuneda unustamatuks elamuseks kõigile kohalviibijatele. Ära jäta kasutamata võimalust olla Il Divo maagia ja nende erakordse muusikalise teekonna tunnistajaks.

Il Divo Tallinna kontsert toimub 23. oktoobril 2023 Alexela Kontserdimajas. Eelmüük Live Nation klubi liikmetele on juba alanud, avalik müük algab 19. mail kell 10.00. Piletiinfo on leitav Piletilevi müügipunktidest ja veebipoest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles