KUULA USA rokkbänd Electric Six mainib oma laulus Eestit

Kultuuritoimetus
Copy
Electric Sixis laulab Dick Valentine
Electric Sixis laulab Dick Valentine Foto: Magnus Manske / Wikimedia Commons

Maailmakuulsate artistide laulusõnades mainitakse Eestit paraku harvemini kui filmides ja sarjades. Üheks suureks erandiks võib pidada Marillioni 1997. aasta laulu «Estonia», mis meenutab Estonia hukku. Eestit on oma laulus «Creepshow» maininud ka Elvast pärit laulja Kerli. Tuleb välja, et Eesti on ära maininud ka Ameerika rokkbänd Electric Six, kelle laulu «There's Something Very Wrong with Us, So Let's Go Out Tonight» sõnadest Eesti läbi käib.

Siiani tegutsev Electric Six on 1996. aastal Detroitis asutatud rokkbänd, kes oma loomingus seovad niinimetatud komöödiaroki, disko, new wave'i ja punkroki. Nende suurimaks hitiks osutus humoorikas «Gay Bar» nende 2003. aasta albumilt «Fire». Spotifys on Electric Sixil pool miljonit kuulajat.

Paar aastat hiljem tulid nad aga välja plaadiga «Switzerland», mille hoolikal kuulamisel võib kõrvu jääda Eesti mainimine ühes laulus. Albumi 11. lool «There's Something Very Wrong With Us, So Let's Go Out Tonight» laulab Electric Sixi laulja Dick Valentine: «Hollandi hiphop Atlantas... Vinge new R&B Eestis...».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles