KUULA A-Rühm avaldas raju uue singli Eesti linnarajoonidest!

Kultuuritoimetus
Copy
A-Rühma uus album ilmub sügisel
A-Rühma uus album ilmub sügisel Foto: Pressifoto

A-Rühm andis välja uue singli «Linn viib kaasa» oma järgmiselt albumilt. Lugu kannab bändiliikmete Tallinna ja Tartu linnaosade meeleolusid. Sony Music Baltics plaadifirma alt ilmuvalt albumilt on varasemalt avaldatud singlid «Üks veel», «Reede» ja «Apokalüpto». Sügisel ilmuv album järgneb A-Rühma eelmisele, 17 aastat tagasi ilmunud plaadile «Leegion».

DJ Critikali produtseeritud muusika annab loole laisa suvise varjundi, sobimaks heaks kaaslaseks kõikidele olevatele ja tulevatele olengutele. Loo refrääni laulab sel aastal Eesti Muusika Ettevõtluse Auhindadel parima produtsendi tiitliga pärjatud Gevin Niglas, klahvpille mängib eesti house-muusika korüfee Meelis Meri, bassil Siim Avango.

«Kui ma esimest korda Critikali west-coast biiti kuulsin, siis kangastus kohe mõte ühest heast laisast suvepäevast Lääne-Tallinna kandis, kus me oma lugusid salvestame,» kirjeldas saamislugu Kozy: «Kakumäe on suviti eriline, siin on adrulõhnaline madal ja külma veega rand, Lembit Ulfsaki pink, pidevalt isesüttiv restoran, samuti võsas vedelevad Ferrarid ja Tiskre piirdepuu taga elav subkultuur.»

Genka on loosse toonud oma kandi vaate: «Majaka, kus ma praegu suurema osa ajast elan, on vastuoluline koht. Aga täis potentsiaali. See on Lasnamäe värav. See on kohe ka Euroopa värav: rongiga otse Berliini. Selle koha kontseptsioon muutub siin paari aastaga. Minule, kes oma pilgu alati tuleviku suunanud, meeldib see piirkond väga. See on lihvimata teemant. Kalamaja 2.0.»

Cool D jaoks seostub suvine linn Tartuga: «Kuna mina olen Tartu päritolu, siis minu suvevaibid haakuvad ikka Tartuga. Tartu on lahe linn ja seda eriti suvel, just oma kompaktsuse tõttu. Seal teatakse seetõttu inimesi ja nende tegemisi rohkem kui näiteks pealinnas. Ja kui meenutada mõnusaid hetki Tartust, siis on need aset leidnud ikka suvel Emajõe ääres ja just siis kohtab linna peal ka igasugu värvikaid tegelasi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles