Asi ametlik: Eurovisioonil ajalugu teinud popikaunitar esineb Eestis! (3)

Kultuuritoimetus
Copy
Loreenil on õnnestunud Eurovisioonil võita tervelt kaks korda
Loreenil on õnnestunud Eurovisioonil võita tervelt kaks korda Foto: PA Wire/PA Images

Tänavusel Eurovisiooni lauluvõistlusel võidutsenud Loreen esineb novembris Eestis, teatas kontserdi korraldaja Live Nation Estonia. Kontsert toimub 29. novembri õhtul Noblessneri valukojas. Loreen on esimene naine, kellel õnnestunud Eurovisioonil kaks korda võita.

Loreen, sünninimega Lorine Zineb Nora Talhaoui, tõusis esile pärast Eurovisiooni lauluvõistluse võitu 2012. aastal oma esikoha hümniga «Euphoria», mis lendas kiirelt kogu Euroopas kõikide edetabelite tippu. Vaid loetud päevad tagasi tegi ta aga ajalugu, kui võitis teist korda Eurovisiooni lauluvõistluse – seekord oma lummava looga «Tattoo». Ta on esimene naine ja teine artist, kes on selle märkimisväärse tipu saavutanud.

Live Nation Estonia lubab, et Eesti fänne ootab ees unustamatu õhtu Loreeni hüpnotiseeriva vokaali lummuses. Esitusele tulevad muusiku armastatud lood ning Loreen lubab pakkuda kaasahaaravat live-kogemust, mis hõlmab nii tema ikoonilisi hitte kui ka Eurovisiooni võitnud lugusid. Kahtlemata saab laval näha ka naise viimast hittsinglit «Tattoo». Loreeni Tallinnas toimuva kontserdi piletimüük Live Nationi klubi liikmetele algab 25. mail kell 11 Piletilevi veebipoes ja müügipunktides, avalik piletimüük algab 26. mail kell 10.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles