Folk rokib taas! Mandoterror avaldas uue tempoka singli

Kultuuritoimetus
Copy
Mandoterror. Vasakult Peeter Priks, Veli Rooger, Kristjan Kuusmik, Tanel Sakrits, Aap Odres
Mandoterror. Vasakult Peeter Priks, Veli Rooger, Kristjan Kuusmik, Tanel Sakrits, Aap Odres Foto: MandoTerror / Pressimaterjal

Kodumaine folk-rokk ansambel MANDOTERROR avaldas muusikavideo loole «Vannutud vanne». 

««Vannutud vanne» on minu jaoks inimese sisemist põlemist, segadust, olemist ja soove ilmsiks toov tuttav tunne, mis meid kõiki tabada võib. Regivärssidest inspireeritud sõnad kannavad endas aastasadade väge, mis on tugev veel tänapäevalgi!» sõnas bändi mandoliinimängija Tanel Sakrits.

«Selle loo loomisprotsess oli pikaajalise arengu tulemus. Loo algne variant oli valmis juba eelmise aasta augustis, aga loo lihvimine, salvestamine ja muusikavideo tegemine võttis meil seekord tõeliselt kaua aega. Üldiselt valmib meie looming pigem kiiresti ning saame tulemused oma kuulajatele ka ruttu ette näidata, ent seekord saab öelda loo kohta «kaua valminud kaunike». Lõpuks oleme loo tervikuga väga rahul ning video tuli täpselt selline, nagu üks tempokas lugu seda nõuab,» kirjeldas laulu valmimist bändi solist Kristjan Kuusmik.

MANDOTERROR on viieliikmeline folk-rokk ansambel, kus kohtuvad põhjamaine raskemeelsus ja mandoliin. Bändi koosseisu kuuluvad Tanel Sakrits (mandoliin), Kristjan Kuusmik (laul, kitarr), Peeter Priks (kitarr), Aap Odres (basskitarr) ja Veli Rooger (trummid).

Vaata muusikavideot:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles